Usluge transfera
gliserom između otoka

siguran i brz transfer između otoka.

Transfer gliserom između otoka

Stigli ste do Splita i potreban vam je siguran i brz transfer do otoka Hvara ili neke druge destinacije? Onda ste na pravom mjestu jer ste upravo naišli na turističku agenciju koja će vam poći da iz mjesta A do mjesta B dođete brzo, sigurno i bez stresa.

Sletjeli ste u Zračnu luku Split i potreban vam je transfer do Hvara? Nakon što se iskrcate iz aviona, u Zračnoj luci Split dočekat će vas naše osoblje s napisanim vašim osobnim imenom na ploči. Nakon što se upoznate, osoblje će vas odvesti direktno do broda u uvali Divulje i vaš odmor može započeti. Transfer iz Zračne luke Split do Hvara trajat će tek oko sat i pol, bez stajanja u redu i nesnosnih gužvi kakve biste doživjeli da ste se ukrcali na katamaran. Također, za vrijeme transporta gliserom uživat ćete u savršeno čistom zraku, mirisu aerosoli, laganom povjetarcu i da, prekrasnom pogledu na razvedenu hrvatsku obalu i otoke.

Našim udobnim gliserima kojima upravljaju profesionalni skiperi putovat ćete sigurno, brzo i u stilu. Od Zračne luke Split do Hvara i iz Hvara do Zračne luke Split u jednoj turi možemo povesti 12 osoba.

UKLJUČENO U CIJENU: gliser, gorivo, osiguranje, sigurnosna oprema, boca vode.
VAŽNE INFORMACIJE: Iz Hvara transfer kreće 3 sata prije leta.

Transfer gliserom između otoka usluga

Taxi usluga na relaciji Pakleni otoci – grad Hvar
Usidrili ste se u nekoj od uvala kao što su Palmižana, Vlaka, Ždrilca ili Borče te trebate prijevoz do Starog Grada Hvara? Nema problema, zato smo tu mi! Rado ćemo vas odvesti na željeno mjesto bilo koji dan u tjednu 0-24 sata. Osim što ćete nesputano uživati u mirnim uvalama, odlučite li se koji dan izvesti u odličan noćni provod, sigurna taxi vožnja u noćnim satima do vašeg smještaja vam je garantirana.

Skrivene uvale (Palmižana, Vinogradišće, Ždrilca, Vlaka) – Grad Hvar
Kvalitetan i siguran taxi prijevoz 0-24, bilo koji dan u tjednu, naručite i iz neke od skrivenih uvala prekrasnog otoka Hvara! Do Staroga Grada, koji obiluje malim autohtonim restoranima mještana, kao i luksuznim klubovima s bogatim noćnim životom, zahvaljujući našem taxi prijevozu dođite brzo, sigurno i udobno.

Kontaktirajte nas

Kroz Burak 12 Hvarskih Bratovština 15

O nama

Tours Hvar turistička je agencija iz Hvara zbog čije ćete se atraktivne ponude osjećati dobrodošlo i sigurno. Turizmom se bavimo više od 20 godina i ponosno možemo reći da smo među prvima prepoznali Modru špilju kao atraktivnu turističku lokaciju.