Blue cave 5 island tour

BLUE CAVE 5 ISLAND TOUR

Modra špilja najpopularnija je obilazak glisera s Hvara, a naša je agencija među prvima planirala ture do Modre špilje još 2001. godine.

MJESTA KOJA ĆETE VIDJETI

UKLJUČENO

Uključen skiper
Vodootporne jakne

Voda

Gorivo
Glazba
N

Oprema za ronjenje

Putnici su osigurani

Ledenica s ledom

Rezerviraj izlet

Rezerviraj

Kad uđete na brod i osjetite male valove ispod sebe i sunce iznad sebe, znat ćete da ste u pravoj morskoj avanturi! Naše putovanje započinje na nenaseljenom otoku Budikovac površine samo 0,026 km². Prva prilika za kupanje u kristalno čistom Jadranskom moru upravo je tu, u očaravajućoj Plavoj laguni. Sljedeća stanica nam je mali otok Ravnik, poznat po Zelenoj špilji smještena na južnoj strani. Špilja je dobila ime zbog zapanjujuće zelene boje koju sunce pomaže stvoriti kroz otvor na vrhu špilje. Iskoristite taj čarobni trenutak za kupanje u Zelenoj špilji!

Vjerujte nam, uvjerit ćete se da ste sve vidjeli nakon posjete Zelenoj špilji, ali istinske pustolovine i još prirodniji fenomeni čekaju! Došlo je vrijeme da posjetimo malu i vrlo usku uvalu na otoku Visu – Stiniva. Stiniva je posebna po velikim stijenama koje je okružuju i čini rezervat prirode zajedno s nekoliko nenaseljenih ribarskih kuća na dnu zaljeva. Nakon kupanja i uživanja u vili u Stinivi krenut ćemo prema otoku Biševu i još jednom neodoljivom prirodnom fenomenu, Modroj špilji.

Posjet Modroj špilji

Modra špilja vrhunski je prirodni fenomen jadranskog mora i vrijedi je posjetiti je tijekom odmora u Hrvatskoj. Modra špilja mjesto je na kojem sunčevi zraci začaravajuće plešu na pjeskovitom dnu špilje, tvoreći čarobni odraz koji stvara onostrani plavi ambijent ispod i iznad razine mora. Ovo je omiljeno mjesto svakog ljubitelja prirode i beznadnog romantičara i ne ostavlja ravnodušnim ni najciničnije putnike.

Vrijeme za plažu i ručak

Nakon posjeta nevjerojatnoj Modroj špilji krenut ćemo prema uvala Palmižana, gdje ćemo se smjestiti ručati i uživati ​​na plaži. Ukrcati se i vratiti se na Hvar u popodnevnim satima.

  • Dolazak u Big Blue Tours

   Dolazak u agenciju Big Blue Tours na adresu Kroz Burak 12

   10:15

  • Početak putovanja

   Polazak iz hvarske luke

   10:30

  • Plava laguna

   Vrijeme je za kupanje u Plavoj laguni, otok Budikovac

   11:00

  • Zelena špilja

   Razgledavanje i kupanje u Zelenoj špilji, otok Ravnik

   12:00

  • Uvala Stiniva

   Sightseeing and swimming in Stiniva bay

   13:00

  • Biševo island

   Dolazak na otok Biševo, obilazak Modre špilje

   14:00

  • Uvala Palmižana

   Dolazak u uvalu Palmižana, vrijeme za ručak i plažu

   15:00

  • Odlazak

   Polazak za Hvar

   17:30

Opis izleta

Time spent on this tour is 7 and a half hours.

Što je uključeno

Vožnja gliserom, gorivo, skiper, sigurnosna oprema, osiguranje, voda, ručnik, oprema za ronjenje.

Što nije uključeno

Ulaznice za Modru i Zelenu špilju (kupljene na lokaciji) i ručak nisu uključeni u cijenu obilaska.

ŠTO PONJETI

Kupaći kostim, Kamera, Naočale, Krema za sunčanje,Kapu,Rezervnu odjeću

Korisne informacije

Dozvoljeno je fotografiranje u Modroj špilji, ali bez bljeskova. Plivanje tamo je strogo zabranjeno. Ulazak u Modru špilju privatnim brodom nije dozvoljen. Ova turneja je prikladna za obitelj i starije osobe. Razgled s vodičem je na engleskom jeziku. Savjetujemo vam da ponesete kupaći kostim i kremu za sunčanje kako biste bili spremni za plažu, ali i košulju dugih rukava jer je dio vožnje na otvorenom moru.

IMAJTE NA UMU

Obilazak se može otkazati, preusmjeriti i promijeniti program ako su vremenski uvjeti loši i mogu obilazak učiniti nesigurnim. Ako je vaša turneja otkazana, možete je zamijeniti za drugu ili dobiti povrat novca u cijelosti. Procijenjeno vrijeme programa može se razlikovati ovisno o vremenskim uvjetima i broju sudionika. Program se može prilagoditi potrebama kupaca.