Wine tasting Red rocks & Pakleni island tour

WINE TASTING RED ROCKS & PAKLENI ISLAND TOUR

Na ovom izletu bolje ćete se upoznati s Crvenim stijenama i Paklenim otocima, skupinom otočića u blizini Hvara.

MJESTA KOJA ĆETE VIDJETI

UKLJUČENO

Uključen skiper

Vodootporne jakne

Lagana pića

Gorivo

Glazba

Putnici su osigurani

Ledenica, naočale

Rezerviraj izlet

Rezerviraj

Na ovom izletu bolje ćete se upoznati s Crvenim stijenama i Paklenim otocima, skupinom otočića u blizini Hvara. Trebate se samo zamisliti na prekrasnoj plaži, uživati ​​u suncu, zvuku valova i koktelu koji vam je pripremio lokalni barmen.

Prvo ćemo isploviti prema očaravajućoj plaži Zaraća smještenoj na sjevernoj strani Hvara. Opustiti ćemo se na sunčanoj šljunčanoj plaži i kupati se u kristalno čistom Jadranskom moru. Krenut ćemo prema očaravajućim Crvenim stijenama. Impresivne Crvene stijene prirodni su fenomen vertikalno raspadnutih crvenkastih litica koje se strmo spuštaju u more. Crvenim stijenama moguće je pristupiti samo brodom i pružaju zapanjujuću priliku za fotografiranje. Bilo da tražite najinformativniji krajolik ili adrenalin koji dolazi sa skakanjem s litica i kupanjem ispod stijena, očekuje vas životna poslastica!

Nakon što se oprostimo od nezaboravnih Crvenih stijena, put ćemo nastaviti prema vinariji Zlatan Plenković u Svetoj Nedelji, gdje ćemo kušati ukusno vino lokalno za Dalmaciju. Osvježeni, ali umorni, uskoro krećemo prema skrivenom zaljevu Paklenih otoka na još kupanja i sunčanja.

Ali to nije kraj naše priče! Prije nego što ova jednodnevna tura završi, posjetit ćemo još jedno nevjerojatno mjesto, uvalu Vela Gradiška i prekrasnu plažu Calma te bar i restoran na plaži Calma. Preporučujemo isprobati svježe morske delicije i koktel.

  • Dolazak u Big Blue Tours

   Dolazak u agenciju Big Blue Tours na adresu Kroz Burak 12

   10:15

  • Početak putovanja

   Polazak iz hvarske luke

   10:30

  • Plava laguna

   Vrijeme je za kupanje u Plavoj laguni, otok Budikovac

   11:00

  • Zelena špilja

   Razgledavanje i kupanje u Zelenoj špilji, otok Ravnik

   12:00

  • Uvala Stiniva

   Sightseeing and swimming in Stiniva bay

   13:00

  • Biševo island

   Dolazak na otok Biševo, obilazak Modre špilje

   14:00

  • Uvala Palmižana

   Dolazak u uvalu Palmižana, vrijeme za ručak i plažu

   15:00

  • Odlazak

   Polazak za Hvar

   17:30

Opis izleta

Time spent on this tour is 7 and a half hours.

Što je uključeno

Vožnja gliserom, gorivo, skiper, sigurnosna oprema, osiguranje, voda, ručnik, oprema za ronjenje.

Što nije uključeno

Ulaznice za Modru i Zelenu špilju (kupljene na lokaciji) i ručak nisu uključeni u cijenu obilaska.

ŠTO PONJETI

Kupaći kostim, Kamera, Naočale, Krema za sunčanje,Kapu,Rezervnu odjeću

Korisne informacije

Dozvoljeno je fotografiranje u Modroj špilji, ali bez bljeskova. Plivanje tamo je strogo zabranjeno. Ulazak u Modru špilju privatnim brodom nije dozvoljen. Ova turneja je prikladna za obitelj i starije osobe. Razgled s vodičem je na engleskom jeziku. Savjetujemo vam da ponesete kupaći kostim i kremu za sunčanje kako biste bili spremni za plažu, ali i košulju dugih rukava jer je dio vožnje na otvorenom moru.

IMAJTE NA UMU

Obilazak se može otkazati, preusmjeriti i promijeniti program ako su vremenski uvjeti loši i mogu obilazak učiniti nesigurnim. Ako je vaša turneja otkazana, možete je zamijeniti za drugu ili dobiti povrat novca u cijelosti. Procijenjeno vrijeme programa može se razlikovati ovisno o vremenskim uvjetima i broju sudionika. Program se može prilagoditi potrebama kupaca.