South shore vitamin D tour

SOUTH SHORE VITAMIN D TOUR

Ako vam je muka od kišnih dana i sjedilačkog načina života, ovo je obilazak za vas. Vrijeme je da svoj odmor pretvorite u istinski spa tretman! Uskočite na brod i ostavite sve svoje brige iza sebe!

MJESTA KOJA ĆETE VIDJETI

UKLJUČENO

Uključen skiper
Vodootporne jakne
Lagana pića
Gorivo
Glazba
Putnici su osigurani
Ledenica, naočale

Rezerviraj izlet

Rezerviraj
Ovaj posjet južnoj obali Hvara, najsunčanijeg hrvatskog otoka, pravi je put ako se želite opustiti na čistoj plaži i uživati ​​u toplom hvarskom suncu. Naše putovanje započinje na plaži Zaraća, kupanjem u kristalno čistom Jadranskom moru. Krenut ćemo prema očaravajućim Crvenim stijenama koji su dio Paklenih otoka!

Impresivne Crvene stijene prirodni su fenomen vertikalno raspadnutih crvenkastih litica koje se strmo spuštaju u more. Najhrabriji među vama mogu uživati ​​u skakanju s litica za nevjerojatnu navalu adrenalina. Ako vam se to ne čini izazovnim, sigurni smo da ćete htjeti snimiti nekoliko fotografija Crvenih stijena za svoj Instagram račun! Koristite ovu priliku pametno jer su stijene dostupne samo brodom.

Nakon što posjetimo ovu prekrasnu jadransku atrakciju, isplovimo prema jednoj od čarobnih uvala Paklenih otoka, gdje ćemo se razmotati i upiti malo vitamina D prije nego što poletimo do kraja putovanja. Sljedeća stanica je uvala Vela Gradiška i prekrasna plaža Calma te bar i restoran na plaži Calma. Preporučujemo isprobavanje morskih delicija i koktel. Ova jednodnevna turneja bez sumnje će privući sva vaša osjetila.

  • Dolazak u Big Blue Tours

   Dolazak u agenciju Big Blue Tours na adresu Kroz Burak 12

   09:45

  • Početak putovanja

   Polazak iz hvarske luke

   10:00

  • Uvala Zaraća

   Vrijeme je za kupanje u uvali Zaraća

   12:00

  • Crvene stijene

   Vožnja prema Red Rocksu i turneji Red Rock, kupanje i šampanjac

   13:30

  • Pakleni otoci

   Vožnja prema Paklenim otocima do skrivene uvale, kupanje

   14:45

  • Plaža Calma

   Tme za ručak i koktele na plaži Calma

   15:45

  • Odlazak

   Polazak za Hvar u kasnim popodnevnim satima

   16:45

Opis izleta

Time spent on this tour is 7 and a half hours.

Što je uključeno

Vožnja gliserom, gorivo, skiper, sigurnosna oprema, osiguranje, voda, aperitiv, čaša šampanjca, ručnik, ronilačka oprema.

Što nije uključeno

Ulaznice za Modru i Zelenu špilju (kupljene na lokaciji) i ručak nisu uključeni u cijenu obilaska.

ŠTO PONJETI

Kupaći kostim, Kamera, Naočale, Krema za sunce, Kapa/šešir, Rezervnu odjeću

Korisne informacije

Dozvoljeno je fotografiranje u Modroj špilji, ali bez bljeskova. Plivanje tamo je strogo zabranjeno. Ulazak u Modru špilju privatnim brodom nije dozvoljen. Ova turneja je prikladna za obitelj i starije osobe. Razgled s vodičem je na engleskom jeziku. Savjetujemo vam da ponesete kupaći kostim i kremu za sunčanje kako biste bili spremni za plažu, ali i košulju dugih rukava jer je dio vožnje na otvorenom moru.

IMAJTE NA UMU

Obilazak se može otkazati, preusmjeriti i promijeniti program ako su vremenski uvjeti loši i mogu obilazak učiniti nesigurnim. Ako je vaša turneja otkazana, možete je zamijeniti za drugu ili dobiti povrat novca u cijelosti. Procijenjeno vrijeme programa može se razlikovati ovisno o vremenskim uvjetima i broju sudionika. Program se može prilagoditi potrebama kupaca.