Transfers

Provjerite sve rute između otoka koje vozimo i rezervirajte mjesto odmah.

Transferi gliserom do i s otoka

Stigli ste do Splita i trebate siguran i brz prijevoz do Hvara ili drugog odredišta? Na pravom ste mjestu jer će vam naša agencija pomoći da brzo, sigurno i bez stresa dođete s jednog mjesta na drugo.

Zračna luka Split – Hvar i Hvar – zračni prijevoz Split

Sletjeli ste u zračnu luku Split i trebate prijevoz do Hvara? Po izlasku iz aviona, naše će vas osoblje čekati s tablom s vašim imenom. Potom će vas otpratiti do našeg broda u uvali Divulje i možete započeti svoj odmor! Transfer od zračne luke Split do Hvara trebao bi trajati sat i pol i izbjeći ćete čekanje u redovima i rješavanje ludih gužvi na katamaranu. Na ovaj način možete uživati ​​u svježem zraku, mirisu aerosola, laganom povjetarcu i prekrasnom pogledu na hrvatsku obalu i otoke.

Našim udobnim gliserima upravljaju profesionalni skiperi koji će vaše putovanje učiniti sigurnim, brzim i pomoći vam u putovanju sa stilom. Po putovanju od zračne luke Split do Hvara i obratno možemo uzeti najviše 12 osoba.

Cijena uključuje: Vožnja gliserom, gorivo, osiguranje, sigurnosna oprema, boca vode.

Važne informacije: Transfer s Hvara kreće 3 sata prije leta.

 

Taksi brod od Paklenih otoka do Hvara

Isplovili ste u uvalu poput Palmižane, Vlake, Ždrilce ili Borče i trebate vožnju do starog grada Hvara? Ne znoji se, imamo te! Rado ćemo vas odvesti bilo kamo želite bilo koji dan u tjednu u svako doba. Ako želite klabirati, garantiramo vam sigurnu vožnju taksijem do vašeg smještaja.

 

Skrivene uvale (Palmižana, Vinogradišće, Ždrilca, Vlaka) – Hvar

Možete nas nazvati bilo koji dan u tjednu u bilo koji sat kako biste naručili siguran prijevoz iz bilo koje skrivene uvale na otoku! Također vas možemo udobno odvesti do Starog Grada gdje ćete pronaći male obiteljske restorane i luksuzne noćne klubove prepune života.

Udaljenost Cijena Vrijeme
Split aerodrom 28 nm 390 € 1:04 h
Rezerviraj
Split 24 nm 350 € 55 min
Rezerviraj
Vis 12 nm 300 € 29 min
Rezerviraj
Bol 19 nm 350 € 44 min
Rezerviraj
Korčula 32 nm 480 € 1:14 h
Rezerviraj
Vela luka 19 nm 350 € 43 min
Rezerviraj
Komiža 22 nm 350 € 51 min
Rezerviraj
Dubrovnik 84 nm 1400 € 3:30 h min
Rezerviraj

Kontaktirajte nas

Kroz Burak 12 Hvarskih Bratovština 15

O nama

Tours Hvar turistička je agencija iz Hvara zbog čije ćete se atraktivne ponude osjećati dobrodošlo i sigurno. Turizmom se bavimo više od 20 godina i ponosno možemo reći da smo među prvima prepoznali Modru špilju kao atraktivnu turističku lokaciju.