Jedinstveni dnevni
izleti gliserima

najbolji način da posjetite što više atrakcija u vremenskom okviru koji imate na raspolaganju.

Jedinstveni dnevni izleti gliserima

Nakon što ste čuli prekrasne priče o najsunčanijem hrvatskom otoku – otoku Hvaru i napokon ste se ove godine odvažili posjetiti ga, vrijeme je za istraživanje svih njegovih ljepota. Otok Hvar i okolni otoci Jadranskog mora imaju mnogo toga za ponuditi, zbog čega je važno koristiti se brzim i sigurnim prijevoznim sredstvom.

Jednodnevni tematski izleti gliserima najbolji su način da posjetite što više atrakcija u vremenskom okviru koji imate na raspolaganju. Naš topli savjet je da se među tim turama svakako nađe i posjet Modroj špilji, prirodnom fenomenu od kojeg će zastati dah čak i najvećim antiromantičarima! Upravo naša agencija prva je prepoznala Modru špilju kao turističku atrakciju, gdje naše goste vodimo još od 2001. godine.

Osim Modre špilje, tu su još nezaboravne Crvene stijene na južnim padinama otoka Hvara te plaža Zlatni rat, koja je 2019. godine proglašena najljepšom plažom na svijetu.
Čini se da živimo u jednom malom plavom raju, zar ne? 😉

Bez obzira na to krije li se razlog vašeg posjeta u godišnjem odmoru, proslavi momačke ili djevojačke večeri ili želji da naučite hvatati ribe na otvorenom moru, želite li istražiti naš raj, mi smo tu da kadrove iz vaše mašte pretvorimo u stvarnost.

Zato, kliknite na gumb i upoznajte se s ponudom naših jednodnevnih privatnih i grupnih vođenih tura ili nas kontaktirajte za više informacija.

Izleti gliserima prikaz vožnje

Kontaktirajte nas

Kroz Burak 12 Hvarskih Bratovština 15

O nama

Tours Hvar turistička je agencija iz Hvara zbog čije ćete se atraktivne ponude osjećati dobrodošlo i sigurno. Turizmom se bavimo više od 20 godina i ponosno možemo reći da smo među prvima prepoznali Modru špilju kao atraktivnu turističku lokaciju.