Obilazak plaže Zlatni rog

GOLDEN HORN BEACH TOUR

Duga, zlatno šljunčana i okružena plavim Jadranom, plaža mijenja oblik i smjer vjetra i morskih struja, što je čini jedinstvenom svaki put kad posjetite!

MJESTA KOJA ĆETE VIDJETI

UKLJUČENO

Uključen skiper

Vodootporne jakne

Lagana pića

Gorivo

Glazba

Putnici su osigurani

Ledenica, naočale

Rezerviraj izlet

Rezerviraj

Zlatni rat najpopularnija je hrvatska plaža i simbol hrvatskog turizma. Svjetska turistička platforma Big7 Travel u 2019. godini proglasila ju je najljepšom plažom svijeta, tako da smo sigurni da vam odluka da krenete na ovu turneju neće biti nimalo pametna!

Nakon vožnje gliserom od Hvar do Brača na ovoj jednodnevnoj turi, savjetujemo vam da se prepustite i uživate u čistom plavom moru, surfate ili skijate na vodi, kako biste uživali u osjećaju laganog povjetarca tijekom šetnje borovom šumom koja se proteže od plaže sve do grada Bol. Ovaj tipični mali dalmatinski gradić fascinantne kulturno-povijesne pozadine neće vas razočarati, kao ni slasni mediteranski specijaliteti ili svjetski poznati brački kameni suveniri koje nudi.

  • Dolazak u Big Blue Tours

   Dolazak u agenciju Big Blue Tours na adresu Kroz Burak 12

   10:15

  • Početak putovanja

   Polazak iz hvarske luke

   10:30

  • Plava laguna

   Vrijeme je za kupanje u Plavoj laguni, otok Budikovac

   11:00

  • Zelena špilja

   Razgledavanje i kupanje u Zelenoj špilji, otok Ravnik

   12:00

  • Uvala Stiniva

   Sightseeing and swimming in Stiniva bay

   13:00

  • Biševo island

   Dolazak na otok Biševo, obilazak Modre špilje

   14:00

  • Uvala Palmižana

   Dolazak u uvalu Palmižana, vrijeme za ručak i plažu

   15:00

  • Odlazak

   Polazak za Hvar

   17:30

Opis izleta

Time spent on this tour is 7 and a half hours.

Što je uključeno

Vožnja gliserom, gorivo, skiper, sigurnosna oprema, osiguranje, voda, aperitiv, čaša šampanjca, ručnik, ronilačka oprema.

Što nije uključeno

Ulaznice za Modru i Zelenu špilju (kupljene na lokaciji) i ručak nisu uključeni u cijenu obilaska.

ŠTO PONJETI

Kupaći kostim, Kamera, Naočale, Krema za sunčanje,Kapu,Rezervnu odjeću

Korisne informacije

Dozvoljeno je fotografiranje u Modroj špilji, ali bez bljeskova. Plivanje tamo je strogo zabranjeno. Ulazak u Modru špilju privatnim brodom nije dozvoljen. Ova turneja je prikladna za obitelj i starije osobe. Razgled s vodičem je na engleskom jeziku. Savjetujemo vam da ponesete kupaći kostim i kremu za sunčanje kako biste bili spremni za plažu, ali i košulju dugih rukava jer je dio vožnje na otvorenom moru.

IMAJTE NA UMU

Obilazak se može otkazati, preusmjeriti i promijeniti program ako su vremenski uvjeti loši i mogu obilazak učiniti nesigurnim. Ako je vaša turneja otkazana, možete je zamijeniti za drugu ili dobiti povrat novca u cijelosti. Procijenjeno vrijeme programa može se razlikovati ovisno o vremenskim uvjetima i broju sudionika. Program se može prilagoditi potrebama kupaca.