O nama

Tours Hvar turistička je agencija iz Hvara zbog čije ćete se atraktivne ponude osjećati dobrodošlo i sigurno.

Upoznajte nas

Turizmom se bavimo više od 20 godina i ponosno možemo reći da smo među prvima prepoznali Modru špilju kao atraktivnu turističku lokaciju. Stoga smo već 2001. godine organizirali prve izlete u Modru špilju za naše goste. Danas je izlet u Modru špilju najpoznatiji izlet iz Hvara, Splita i okolice.

S obzirom na pouzdanost i kvalitetu koju nudimo našim gostima, svake nam godine dolazi sve više gostiju željnih jednodnevnih izleta na prekrasne turističke, ali i manje poznate lokacije, za koje znaju samo mještani. Iz tog smo razloga proširili svoje kapacitete i otvorili turističku agenciju Tours Hvar.

Turistička agencija Tours Hvar u ponudi ima grupne i privatne ture gliserom te nudi i usluge transfera gliserom (taxi boats) između otoka. Osim ponuđenih usluga, slobodni ste zatražiti nas i individualne izlete i taxi boats ture jer mi ćemo vam rado izaći ususret.

Ponosno ističemo da su nam zadovoljan gost i kvalitetna usluga najvažniji. Iz tog razloga nastojimo našim gostima uvijek ponuditi više od konkurencije i najbolju moguću uslugu za uloženi novac.

Želimo vam opušten, ugodan i zabavan odmor koji ćete pamtiti još dugo!

Vaša Tours Hvar agencija

Posebna ponuda

15% na prvi izlet

Nudimo vam 15% popusta na vaš prvi izlet.
Nemojte propustiti priliku!

Kontaktirajte nas

Kroz Burak 12 Hvarskih Bratovština 15

O nama

Tours Hvar turistička je agencija iz Hvara zbog čije ćete se atraktivne ponude osjećati dobrodošlo i sigurno. Turizmom se bavimo više od 20 godina i ponosno možemo reći da smo među prvima prepoznali Modru špilju kao atraktivnu turističku lokaciju.